GLS Label-Lite label software

Met Label-Lite 4 biedt GLS Netherlands een gratis softwarepakket voor het zelf aanmaken van verzendetiketten. Met de verzendetiketten van Label-Lite komen uw pakketten nog sneller en betrouwbaarder op de plaats van bestemming.

GLS is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om haar processen en systemen te optimaliseren. Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. Europese harmonisatie van IT-oplossingen, waar het GLS-verzendetiket aan bijdraagt, stelt GLS in staat haar producten en services nog beter af te stemmen op haar klanten.

Het GLS-verzendetiket maakt gebruik van een Data Matrix Code en heeft ten opzichte van het traditionele label, met eendimensionale barcode, als voordeel dat het aanzienlijk meer gegevens kan bevatten. Dit versnelt de afhandeling van uw zendingen en komt de kwaliteit ten goede.

Om u als gebruiker van het GLS softwarepakket Label-Lite in staat te stellen de nieuwe lay-out op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke manier te printen, verzoeken wij U de laatste versie van Label-Lite te downloaden. U kunt de software gratis verkrijgen onder het kopje “Download Label-Lite” door uw naam en klantnummer in te vullen en daarna op de button “downloaden” te drukken. Het softwarepakket is gebruiksvriendelijk en u kunt er voor alle type zendingen verzendetiketten mee afdrukken.

Mocht u nog vragen hebben welke niet terugkomen in ons overzicht "veel gestelde vragen" dan kunt U tijdens kantooruren contact opnemen met uw account manager of via e-mail met onze Label-Lite Servicedesk.

Veel gestelde vragen over Label-Lite kunt u hier lezen.

E-mail: labellite@gls-netherlands.com

Download GLS Label-Lite

Let op! Als u update uitvoert van Label-Lite versie 4.0.x dan kunt u de huidige Importdefinities niet meer gebruiken. Deze dient u opnieuw aan te maken in Label-Lite 4.7. U wordt geadviseerd om alle actieve toepassingen (inclusief Label-Lite) af te sluiten voordat u Label-Lite gaat installeren. Als u gebruik maakt van Label-Lite in een netwerkomgeving dan mogen tijdens de installatie geen gebruikers actief zijn in Label-Lite.

Vul hieronder uw naam en klantnummer in om Label-Lite te downloaden:

Naam:
Ik ben al klant bij GLS:
Klantnummer:

Ondersteuning op afstand

Met TeamViewer (gratis) kunnen onze servicedesk medewerkers uw computer op afstand overnemen. Dit is een snelle en veilige manier voor het afhandelen van uw verzoeken.

verbinding kan alleen tot stand gebracht worden wanneer u daarvoor op uw PC toestemming geeft. Zonder deze toestemming kan een medewerker nooit toegang tot uw PC krijgen. U kunt precies volgen wat er gebeurt en u kunt op elk gewenst moment de sessie verbreken. Eenmaal verbroken kan er alleen een nieuwe sessie worden gestart als u daarvoor opnieuw toestemming geeft.

We verzoeken u eerst telefonisch contact op te nemen met onze servicedesk als u hiervan gebruikt wilt maken.

TeamViewer downloaden TeamViewer downloaden